d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Nova hrvatska besplatna aplikacija Meddox: Svi zdravstveni nalazi sad su na jednom mjestu!

A

ktivna briga o zdravlju neminovno uključuje povremene pretrage i odlaske liječniku, ali i mnoštvo papira, odnosno zdravstvene dokumentacije koju je nužno čuvati. Ipak, papiri se lako gube, a rješenje nudi besplatna mobilna aplikacija Meddox.

Meddox omogućuje pohranu svih zdravstvenih nalaza na jednom mjestu. Dovoljno je da vaše tiskane nalaze uslikate ili učitate dokument iz datoteke uređaja, a aplikacija će prepoznati naziv i datum nalaza te zdravstvenu instituciju liječnika i dijagnozu.

Osim što su pregledni i organizirani, svi nalazi spremljeni u Meddox aplikaciji uvijek su i svugdje dostupni, čak i kad ste na putu, a također se mogu jednostavno i brzo pretraživati.

 

Papiri se lako gube. Zato je tu mobilna aplikacija Meddox koja vam omogućuje sigurnu i organiziranu pohranu zdravstvenih nalaza

 

 

Uspoređuje laboratorijske rezultate

Aplikacija Meddox omogućuje i analizu te usporedbu pohranjenih laboratorijskih parametara kako bi korisnici mogli pratiti kretanje njihovih vrijednosti kroz vrijeme te jednostavnim uvidom u grafove pravovremeno uočiti snižene ili pak povišene vrijednosti. Praćenje laboratorijskih parametara posebice je važno u kontroli bolesti poput dijabetesa, a pruža se uvid i u djelovanje propisanih terapija.

Digitalno pohranjena zdravstvena dokumentacija u aplikaciji Meddox može se jednostavno podijeliti s liječnikom ili osobom koja brine o bolesniku, a ujedno su informacije sigurne jer su primijenjeni najviši sigurnosni standardi, poput bankovnih.

 

Sve prednosti osobne digitalne arhive zdravstvene dokumentacije:

  • Svi nalazi su na jednom mjestu što pruža cjelovitu sliku o vašem zdravlju
  • Organiziranost nalaza po kategorijama i datumu omogućava brzo i lako snalaženje
  • Zdravstvenu dokumentaciju uvijek imate uz sebe
  • Nalaze jednostavno možete podijeliti s vašim liječnikom ili osobom koja brine o vama ili bolesniku
  • Laboratorijske pokazatelje možete lako pratiti i uspoređivati
  • Postoji mogućnost podsjetnika za kontrole
  • Ubrzava se postavljanje dijagnoze zbog brzog uvida u vaše zdravstveno stanje.
  • Štedi vaš novac i vrijeme jer su svi nalazi sačuvani

 

Više informacija potražite na stranici Meddox.com, a aplikacija je dostupna za preuzimanje, zasad samo za Android uređaje, u Google Play trgovini. Aplikacija se i dalje razvija – osim što će biti dostupna i za iPhone uređaje, imat će i neke dodatne funkcionalnosti poput podsjetnika na uzimanje lijekova.

 

 

 

REFERENCE:
Meddox PR   |   www.meddox.com