d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

HealthLy aplikacija – podsjetnik za terapiju, videokonzultacije i pohranu podataka u osobni zdravstveni karton

HealthLy je zanimljiva i korisna aplikacija koja služi kao podsjetnik za terapiju (tablete i injekcije) s pohranom podataka u osobni zdravstveni karton.

Praćenje zdravstvenih parametara / mjerenja

HealthCare Central Co. kreirao je aplikaciju HealthLy za očuvanje života i sprječavanje pogoršanja zdravlja ljudi na globalnoj razini. Dizajnirana je s ciljem pomaganja ljudima da preuzmu potpunu kontrolu nad svojim zdravstvenim podacima i zdravstvenim navikama. HealthLy aplikacija smatra se digitalnom terapeutskom aplikacijom koja potiče promjene u ponašanju pacijenata i poboljšava zdravstvene ishode.

HealthLy App je sustav upravljanja zdravljem i “digitalni” prijatelj. Obuhvaća ključne alate za poboljšanje zdravlja i funkcije za praćenje zdravlje zajedno s osobnim zdravstvenim podacima za stvaranje platforme za pojedince, obitelji, liječnike ili ljekarnike.

HealthCare Central tim je prilikom izrade aplikacije HealthLy, na temelju iskustava pacijenta, optimizirao i prilagodio svaki detalj tako da je aplikacija pokazala visoku vrijednost korištenja.

Za zdravstvene stručnjake HealthLy se pokazao od velike koristi za daljinsko nadziranje stanja pacijenata, komunikaciju i izvještavanje pacijenata o njihovom zdravstvenom stanju u realnom vremenu, za brzi odgovor i procjenu daljnjih koraka za najbolji mogući zdravstveni ishod te je aplikacija pokazala potencijal smanjenja ukupnih troškova zdravstvene zaštite.

HealthLy ima sljedeće karakteristike: sinkronizacija s Apple iOS Health Kit-om, sustav za upravljanje s više profila, farmakovigilancijsko izvještavanje, interakcije lijekova, lokacije zdravstvenih i ljekarničkih objekata, upravljanje peroralnim i injekcijskim terapijama, podsjetnik na terapiju i ponovno obnavljanje terapije, jednostavno upravljanje terapijom i zdravstvenim podacima.

Preuzmite ga besplatno i istražite aplikaciju:

https://lnkd.in/ecQ6ex8

Značajke:

PODSJETNICI

HealthLy vam pomaže da se svaki put pridržavate vremena uzimanja lijekova / terapije injekcijama.

INTERAKCIJE LIJEKOVA

HealthLy vas uvijek obavještava o mogućim interakcijama s lijekovima i pruža vam potpune informacije o lijekovima.

PROFILI

Više profila omogućuje vam snimanje i praćenje zdravstvenih podataka i dokumenata za vašu obitelj, osobama o kojima skrbite, pacijente ili čak vaše kućne ljubimce.

POKAZATELJI

Odaberite između 65+ različitih zdravstvenih pokazatelja i laboratorijskih parametara te pratite njihovo kretanje tijekom vremena.

 
IZVJEŠTAVANJE

Izvještaj o lijekovima ili pregled kretanja zdravstvenih pokazatelja moguće je poslati liječniku ili ljekarniku.

DOKUMENTI

Držite sve svoje zdravstvene dokumente, izvještaje liječnika, medikacijsku povijest i kretanje zdravstvenih parametara na jednom, sigurnom mjestu.

 

VIDEO KOMUNIKACIJA

HealthLy pruža besprijekornu video komunikaciju pacijent – liječnik koja sudionicima omogućuje daljinske konzultacije, razmjenu uputa ili izvješća.

NARUDŽBE ZA PREGLED / KONTROLU / SAVJETOVANJE

Organizirajte, podsjetite se i pretražite detaljnu evidenciju pregleda liječnika ili ljekarnika.

RESURSI

Ostanite informirani o najnovijim medicinskim istraživanjima, otkrićima u liječenju bolesti ili od zdravstvenog tima HealthLy’s dobijte savjete vezane za zdravlje.

 
REFERENCES:
Priopćenje za medije