d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

EIT Health: Otvorene prijave za Forward to Health Innovation, specijalizirani program za podršku inovacijama u zdravstvu!

O

tvorene su prijave za Forward to Health Innovation, specijalizirani program za podršku inovacijama u zdravstvu. Već treću godinu zaredom provodi ga Sveučilište u Zagrebu kao EIT Health hub u Hrvatskoj i Smion, organizacija za razvoj startup ekosustava.

Forward to Health Innovation vodi startup timove kroz ključne korake potrebne da bi razvili zdravstvenu inovaciju: kroz kliničku i tržišnu validaciju ideje, regulatornu usklađenost, tehnički razvoj orijentiran prema izlasku na tržište i prikupljanje financiranja.

 

 

Photo by AI/Freepik

 

 

 

Timovima pružamo edukaciju kroz interaktivne radionice, mentorsku podršku, savjete i kontakte koji će im olakšati put do korisnika i uspješnu primjenu njihovih rješenja, kao i mogućnost da svoj projekt predstave investitorima i potencijalnim poslovnim partnerima.

Prijave su otvorene do 8. svibnja 2024., a evaluiraju prema redoslijedu pristizanja. Više detalja možete pronaći na službenom webu programa: https://healthinno.eu/

 

 

 

 

Photo by AI/Freepik