d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Aplikacija HealthLy dostupna korisnicima u Hrvatskoj i Sloveniji- Dodatno osnaživanje pacijenata u brizi o vlastitom zdravlju i procesu liječenja

A

plikacija HealthLy tvrtke HealthCare Central Co. proširila se na Hrvatsku i Sloveniju. Zahvaljujući suradnji i podršci s Bayer-om, koji je prepoznao aplikaciju HealthLy za osnaživanje angažmana pacijenata u vlastitoj zdravstvenoj skrbi uz ubrzavanje procesa liječenja kroz holistički pristup skrbi pacijenata korištenjem digitalnih alata.

Ova aplikacija omogućuje učinkovito uključivanje pacijenata s ciljem poboljšanja adherencije, praćenje zdravstvenih i laboratorijskih parametara te omogućavanje boljeg razumijevanja bolesti i pružanje veće vrijednosti procesa liječenja. HealthLy poboljšava zdravlje povezivanjem cijele zdravstvene mreže.

 

Besplatno preuzmite aplikaciju HealthLy: 

www.healthlyapp.com

 

 

 

 

O aplikaciji

HealthCare Central Co. kreirao je aplikaciju HealthLy za očuvanje života i sprječavanje pogoršanja zdravlja ljudi na globalnoj razini. Dizajnirana je s ciljem pomaganja ljudima da preuzmu potpunu kontrolu nad svojim zdravstvenim podacima i zdravstvenim navikama. HealthLy aplikacija smatra se digitalnom terapeutskom aplikacijom koja potiče promjene u ponašanju pacijenata i poboljšava zdravstvene ishode.

HealthLy App je sustav upravljanja zdravljem i “digitalni” prijatelj. Obuhvaća ključne alate za poboljšanje zdravlja i funkcije za praćenje zdravlje zajedno s osobnim zdravstvenim podacima za stvaranje platforme za pojedince, obitelji, liječnike ili ljekarnike.

 

 

 

 

HealthCare Central tim je prilikom izrade aplikacije HealthLy, na temelju iskustava pacijenta, optimizirao i prilagodio svaki detalj tako da je aplikacija pokazala visoku vrijednost korištenja.

Za zdravstvene stručnjake HealthLy se pokazao od velike koristi za daljinsko nadziranje stanja pacijenata, komunikaciju i izvještavanje pacijenata o njihovom zdravstvenom stanju u realnom vremenu, za brzi odgovor i procjenu daljnjih koraka za najbolji mogući zdravstveni ishod te je aplikacija pokazala potencijal smanjenja ukupnih troškova zdravstvene zaštite.

HealthLy ima sljedeće karakteristike: sinkronizacija s Apple iOS Health Kit-om, sustav za upravljanje s više profila, farmakovigilancijsko izvještavanje, interakcije lijekova, lokacije zdravstvenih i ljekarničkih objekata, upravljanje peroralnim i injekcijskim terapijama, podsjetnik na terapiju i ponovno obnavljanje terapije, jednostavno upravljanje terapijom i zdravstvenim podacima.