d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

 124. kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske (UPUZ) – Stanje zdravstvenog sustava i pogled u budućnost uz reforme u zdravstvu!

T

radicionalni Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske s međunarodnim sudjelovanjem, u organizaciji Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, redovito okuplja veliki broj sudionika, uključujući gotovo sve ključne aktere u hrvatskom zdravstvu, ali i šire, što ovaj Kongres, po nizu zdravstvenih dužnosnika, predstavnika lokalne/regionalne samouprave i ekspertnih sudionika, kao i po aktualnosti i važnosti tema, zasigurno čini jednim od najvažnijih zdravstvenih skupova u 2021. godini.

 

 124. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske

 30. rujna i 1. listopada 2021., “Amadria Park Grand Hotel 4 opatijska cvijeta”, Opatija

 

 

 

 

Teme ovogodišnjeg Kongresa bit će usmjerene na funkcioniranje i poslovanje zdravstvenih ustanova u vrijeme korona-krize, stanje zdravstvenog sustava i pogled u budućnost uz reforme u zdravstvu, aktualna pravna pitanja s naglaskom na problematiku isplata razlike plaće za prekovremeni rad i osnovicu za izračun plaća u javnim službama, iskustva pojedinih zemalja u okruženju i mnoge druge teme važne za rad zdravstvenih ustanova i daljnji napredak zdravstvenog sustava.

  • Kongres će biti bodovan sukladno Pravilniku Hrvatske liječničke komore.
  • Preliminarni Program Kongresa može se pogledati OVDJE.

 

Kotizacija (uključuje kongresne materijale, 2 ručka i 1 cofee-break):

  • Ustanove-članice:   1.750,00 kn (PDV uključen u cijenu)
  • Ostali sudionici:      2.180,00 kn (PDV uključen u cijenu)

 

Uplata kotizacije na: Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske, IBAN HR2523600001101235488, Zagrebačka banka d.d., poziv na broj HR00 1611-(OIB: ustanove ili osobni), uz naznaku “Kongres”.

 

Napomena: U skladu s Odlukom o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja od 31. kolovoza 2021. (NN 95/2021) Stožera civilne zaštite RH, na Kongresu će se primjenjivati propisane protuepidemijske mjere po kojima svi sudionici trebaju posjedovati i predočiti EU digitalne COVID potvrde (u papirnatom ili digitalnom obliku). Također će dan prije početka Kongresa na lokaciji biti organizirana mogućnost besplatnog testiranja brzim antigenskim testom.

  • Informacije o smještaju i načinu rezervacije mogu se pogledati OVDJE.

 

 

 

[VAŽNA NAPOMENA]

Smještaj u hotelu molimo rezervirati izravno, putem poveznice: 124. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske. Kako biste rezervirali smještaj po povoljnijoj cijeni, ponuđenoj samo sudionicima Kongresa, molimo da odaberete željeni datum dolaska i odlaska te OBAVEZNO upišete rezervacijski kôd: UPUZ2021

 

PRIJAVE NA:

https://www.upuz.hr/component/k2/item/400-najava-124-kongres-poslodavaca-u-zdravstvu-hrvatske-opatija,-30-09-01-10-2021

 

Za sva pitanja možete kontaktirati na:

Blaženka Grgić