d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Jeste li spremni za disrupciju biotech, pharmatech i healthtech sektora? Pozivamo sve startupe da se prijave na najveći CEE akcelerator s 100 milijuna eura investicija na raspolaganju!!

Z

namo da vrijedno radite na razvoju svog startupa i da želite što prije uspješno plasirati svoje rješenje na tržište.  Želimo vas u tome podržati i skrećemo vam pozornost na sjajnu priliku! Prenosimo Vam sjajnu priliku za startupe u području biotehnologije, medicine, farmaceutske i prehrambene industrije te zaštite okoliša!

 

 

 

 

Riječ je o akceleratoru Labena Ventures, koji je okupio preko 90 iskusnih mentora iz zemlje i inozemstva kako bi polaznicima tijekom programa pružio stabilnu razvojnu potporu, omogućio pristup suvremenoj opremi, ali i povezivanje s potencijalnim investitorima koji raspolažu s više od 100 milijuna eura za ulaganje.

 

 

I vi imate priliku biti dio toga ako se prijavite u program do 15. svibnja!

Pozivamo sve pratitelje Health Hub-a koji su pokrenuli izvrsne startupe i koji razvijaju rješenja u gore navedenim područjima, a kojima bi znanje i resursi koje im ovaj akcelerator može pružiti, da pošalju prijavu kako bi mogli potencijalno iskoristiti ovu sjajnu priliku!

 

 

 

 

Svi zainteresirani za sudjelovanje u programu mogu se prijaviti do 15. svibnja 2023. godine,  putem obrasca za prijavu dostupnog na:

www.labenaventures.com

https://www.f6s.com/labena-ventures-cohort-2023/apply

 

U privitku šaljemo prijedlog poziva za startupe te letak s više informacija o samom programu.