d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

ZŠEM studenti – Abeceda uspjeha u zdravstvenoj industriji: Denis Žagar (Pliva / Teva Pharmaceuticals)

O

ni su mladi, energični, inovativni, željni novih znanja i poduzetni! Health Hub razgovarao je s nekoliko mladih kolega s MBA studija Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZŠEM), poslovne škole svjetske reputacije s vizijom inovativnog pristupa edukaciji, koji rade u zdravstvenoj industriji. Njihove priče nas motiviraju za pridruženje Alumni zajednici ZŠEM-a i stjecanje nezaboravnog vrhunskog međunarodnog obrazovnog iskustva! Be Alpha at ZŠEM!

Upoznajte Denisa Žagara, vodećeg stručnjaka za proizvodnju u Plivi / Teva Pharmaceuticals i saznajte zašto je ZŠEM MBA bio njegov odabir!

 

 

 

 

 

Po završetku studija kemijskog inženjerstva i tehnologije na kojem sam dobio i rektorovu nagradu, zapošljavam se u Plivi (Teva Pharmaceuticals), gdje sam napredovao do vodećeg stručnjaka za proizvodnju. Za rad na toj poziciji traže se znanja kemijskog inženjerstva i strojarstva, a s napredovanjem i znanja financija i menadžmenta. Od početka svoje karijere uključen sam u brojne inovativne projekte i nerijetko sam primjećivao nedostatak znanja iz područja financija što me kočilo u daljnjem radu i razvoju.

 

 

 

Za potrebe šireg razumijevanja projekata, od financija do implementacija inovacija, te iz prirodne znatiželje i želje za usavršavanjem, upisao sam General MBA program ZŠEM-a. Posebno me oduševio studij temeljen na praktičnim primjerima te brojni gosti predavači iz realnog sektora s neprocjenjivim iskustvom i odličnom metodologijom prenošenja znanja. Među studentima je bilo više kolega iz farmaceutske industrije, a bio je i veliki broj stranaca što je za mene imalo dodatnu vrijednost za proširenje networkinga. MBA studij mi je proširio vidike i pomogao boljem razumijevanju poslovnog upravljanja što mi koristi za osobni razvoj te se sada osjećam kompletniji u poslovnom smislu. Smatram da MBA studij ZŠEM-a daje primjenjiva znanja i odličan networking i preporučujem ga osobama koje se žele dodatno usavršiti te stvorili svoju komparativnu prednost.

 

 

 

 

ZAŠTO ZŠEM MBA?

 

 

 

 

 

 

 

PRELISTAJTE DIGITALNO PREMIJERNO IZDANJE HEALTH HUB MAGAZINA //