d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Virtualni event: Podrška farmaceutskim inovacijama u Europi – Ususret novoj EU Pharma Strategiji

V

irtualni event: Podrška farmaceutskim inovacijama u Europi

Što će oblikovati europske prirodne znanosti u nadolazećim desetljećima?

 

24.01.22 – 24.01.22

11:00 – 12:00 CET

#FTDigitalDialogues

 

 

 

Tehnologija transformira zdravstvenu skrb, a farmaceutske inovacije intenzivnije su no ikad. U Europi, opseg osiguravanja tehnologija i inovacija pacijentima definiraju i farmaceutska industrija i kreatori zdravstvenih politika. Svaki od njih ima važnu ulogu u stvaranju okruženja koje je suportivno za medicinska „breakthrough“ otkrića.

 

Pridružite se ovom virtualnom događanju koje će raspraviti o izazovima poboljšanja farmaceutskog inovacijskog ekosustava u Europi, uzimajući u obzir što je potrebno za privlačenje investitora u prirodne znanosti u eurospku regiju, obzirom na globalnu konkurenciju.

 

Kako nova Farmaceutska strategija Europske komisije može podržati istraživački ekosustav europske regije? Koje bi mogle biti kratkoročne i dugoročne posljedice promjene europske farmaceutske regulative? Što se može učiniti kako bi se podržao održivi pristup sljedećoj generaciji liječenja i zdravstvenih inovacija u Europi? Ovo su neka od pitanja kojima će se gosti predavači baviti tijekom panel diskusije ovog virtualnog eventa.