d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Najava stručnog skupa: „Zajedničkim snagama do bolje prevencije i liječenja virusnih hepatitisa u korisnika droga”

U

sklopu provedbe ESF projekta „Deinstitucionalizacija usluga za osobe s problemima ovisnosti – Razvoj mreže socijalnih usluga“, Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) i Hrvatska udruga za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa (HUHIV) i Hrvatsko epidemiološko društvo HLZ-a (HED) organiziraju stručni skup „Zajedničkim snagama do bolje prevencije i liječenja virusnih hepatitisa u korisnika droga“ na temu suradnje zdravstveno/javnozdravstvenih institucija i udruga u pružanju zdravstvenih i socijalnih usluga prevencije, liječenja i podrške​ u području zaraznih bolesti povezanih s korištenjem droga.

 

 

Skup se održava u dvorani Gloria Hotela Academia Zagreb te online putem Zoom aplikacije od 9:00 do 16:00 sati 25. ožujka 2022. godine. Iz HZJZ-a sudjeluju prim. dr. sc. Ivana Pavić Šimetin, dr. med., zamjenica ravnatelja HZJZ-a, Željko Petković, pomoćnik ravnatelja HZJZ-a, prim. Tatjana Nemeth Blažić, dr.med., Josipa Lovorka Andreić i izv. prof. dr. sc. Danijela Štimac, dr. med.

Kotizacije nema.

Sudjelovanje na konferenciji će se bodovati za članove HLK, HKMS, HPK

 

 

Pozivamo Vas da se pridružite kako biste svojim prisustvom doprinijeli održavanju ovog stručnog skupe o integriranom pristupu prevenciji i liječenju virusnih hepatitisa, saznali nove spoznaje i razmijenili iskustva o ovoj temi. Možete se pridružiti uživo u prostorijama Hotela Academia. Ako ne možete sudjelovati uživo, pridružite se online webinaru. Prijave i registracije za skup mogu se izvršiti na mrežnoj stranici stručnog skupa, na kojoj se može vidjeti i program skupa:

https://huhiv.hr/hepatitis-konferencija-2022/ 

 

 

 

 

Zajedno možemo stvoriti snažnu mrežu suradnika za poboljšanje podrške i razvoja područja prevencije, dijagnostike i liječenja virusnih hepatitisa.