d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Health Hub Life+Style – Mlada poduzetnica Matea Relić i Wall Stories “udahnjuju život” zidovima zdravstvenih ustanova i poslovnih prostora

U

današnje doba užurbanog života, sastanaka, žongliranja između posla i slobodnog vremena, postalo je bitno kakav je prostor koji postaje tijekom dana ili na kraju dana naše utočište. Uređenje poslovnog prostora ili doma na visoko estetskoj razini koje komplimentira našu osobnost, profesionalnu uslugu i životne navike konstantno traži nove trendove, stilove, teksture i uzorke. Tapeta koja upotpunjuje dizajn uređenja i vrstu namještaja postavlja se kao globalni trend već dugi niz sezona, bez obzira radilo se o minimalističkom stilu, eklektičnom ili romantičnom.

Trendove u uređenju interijera već odavno aktivno prate i restorani, kafići, hoteli ostali javni i društveni prostori, a neki od njih čak i određuju trendove.

 

 

No ono što je apsolutni trend, zdravstvo i zdravstvena industrija prolaze kroz ponovnu procjenu potreba dizajna svojih prostora. Zdravstvene ustanove svoje interijere sve više preusmjeravaju iz bijelih, sterilnih prostora u ugodna okruženja koja opuštaju pacijente i osoblje, doprinose wellbeingu te su usmjerena na fizičko i emocionalno blagostanje.

Promatrajući globalne lifestyle trendove i trendove u uređenju interijera zdravstvenih ustanova ili poslovnih prostora, dizajn se usmjerava na ugodu korisnika prostora, da se osjećaju kao kod kuće, daju dodanu vrijednost cjelokupnoj usluzi u poliklinikama, ordinacijama i sobama ili pak budu ekstenzija wellness i spa zone posebice u zdravstvenom turizmu.

 

 

 

Health Hub voli podržavati kreativne i hrabre poduzetničke priče koje daju novo „lice i naličje“ zdravstvenim ustanovama- u ovom slučaju udahnjuju život zidovima prostora i zdravstvenih ustanova!

Matea Relić, poduzetna kreativka i magistra inženjerstva, prepoznala je uz svakodnevne klijente i  „unmet need“ u Hrvatskoj i regiji za zdravstvene ustanove, te je pokrenula svoj brend zidnih tapeta WALL STORIES koje upotpunjuju svaki interijer, radilo se to o spavaćoj i dječjoj sobi, dnevnom boravku, kafiću, restoranu, ordinaciji, poliklinici ili čekaonici bolnica.

 

 

Svojim klijentima nudi jedinstvene dizajne koji se besprijekorno stapaju sa prostorom ili ga oplemenjuju zauzimajući fokus pri ulasku u prostor. Svaki dizajn tapete se pomno prilagođava ostalim elementima u prostoru, pa tako isti dizajn odlično funkcionira u potpuno različitim interijerima. Od samog dizajna tapete do proizvodnje i plasiranja proizvoda klijentu, Matea radi sama, a iskustvo je gradila smišljajući tapete za svoj vlastiti dom u nemogućnosti pronalaska nečega što u potpunosti izražava njen stil. Upravo taj stil je prepoznat od strane obitelji (uz strogo kreativno oko čak 11 sestara i jednog brata u obitelji!) te prijatelja kojima je posljednjih nekoliko godina davala prijedloge za uređenje interijera, osmišljavajući tapete koje su u potpunosti bile prilagođene njihovom domu. Na nagovor supruga to više nije samo hobi koji ju drži budnom noću, nego posao koju ju pokreće i omogućuje da svoju umjetničku i poduzetničku crtu spoji u jedno.

 

Ne čekajte dugo da Vaš poslovni prostor, poliklinika, apartmani u zdravstvenom turizmu ili bolničke čekaonice zablistaju u novom ruhu! Neka uz Wall Stories i vaši zidovi pričaju divne priče…

 

 

 

Photos by: Igor Dugandžić, Freepik