d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Digitalizacijom do modernijeg zdravstva

P

otreba za digitalizacijom zdravstvenog sustava, odnosno za razvojem i unapređenjem usluga i procesa, neupitna je bez obzira na lokalne i globalne okolnosti. Još prije pandemije mnoge su bolnice, klinike i zavodi razmišljali o implementaciji alata koji će:

 

  • unaprijediti komunikaciju s pacijentima,
  • olakšati pacijentima siguran pristup uslugama,
  • omogućiti brže pružanje povratne informacije vezane uz zdravstvena stanja,
  • dodatno zaštititi sustave i aplikacije u kojima su pohranjeni podaci.

 

Posljednje dvije godine, pandemija koronavirusa nametnula je nove prioritete, odnosno ubrzala proces implementacije modernih tehnoloških rješenja koja omogućavaju brže i kvalitetnije funkcioniranje sustava. I u Hrvatskoj su kreirani mnogi kanali i platforme za komunikaciju s pacijentima te za informiranje građana kao i za virtualno komuniciranje i konzultiranje. Neke su promjene sustavne, kao i rješenja, ali brojne bolnice i klinike tražile su i našle rješenja koja su im omogućila da svoje vlastite usluge i kapacitete podignu na jedan viši nivo i tako zaštite i zaposlenike i pacijente.

Koliko se toga promijenilo unutar vaše zdravstvene organizacije? Jeste li implementirali nova rješenja za kolaboraciju, poboljšanje sigurnosti i slično? Je li pandemija poljuljala vaš plan digitalne transformacije?

 

 

 

Prvi korak u procesu digitalne transformacije

Upravo su odgovori na prethodna pitanja, odnosno detaljna analiza trenutnog stanja cjelokupnog sustava, prvi korak u procesu digitalne transformacije. Za to vam je potreban pouzdan partner koji će osigurati implementaciju najkvalitetnijih IT rješenja.

Stručnjaci iz tvrtke KING ICT  poznaju sektor zdravstva u Hrvatskoj i njegove realne mogućnosti kad je u pitanju digitalna transformacija.
Tako su za tri zagrebačke klinike implementirali modernu mrežnu IT infrastrukturu i olakšali rad zdravstvenim djelatnicima, dok je jedinstveni mrežni IT sustav triju ustanova u potpunosti moderniziran. Implementacijom ovog rješenja znatno je smanjen rizik gubitka osjetljivih podataka te je povećana zaštita od vanjskih napada i prijetnji.

 

 

 

Uz to, KING ICT je zlatni  integrator Cisco tehnoloških rješenja na kojima svoj razvoj i poslovanje temelji više od 17 000 zdravstvenih institucija diljem svijeta.

Ako tražite pouzdanog partnera s kojim ćete napraviti temeljitu analizu stanja vaše bolnice, klinike ili zavoda, koji će vam pomoći odrediti prioritete i potrebne korake za unapređenje procesa – javite se. Zakoračite u novu eru zdravstva u kojoj vašim pacijentima pružate moderne, virtualne usluge, zaposlenicima nove kanale komunikacije, sustavnije praćenje i razmjenu dokumentacije, a cijelom sustavu neupitnu sigurnost.

 

 

 

 

REFERENCE:
https://cisco-zdravstvo.king-ict.hr/