d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

“DIA Europe 2022: Unaprjeđivanje zdravstvenih prioriteta” – konferencija koju ne smijete propustiti!

D

IA Europe je konferencija koju morate posjetiti ako ste stručnjak na području prirodnih / biomedicinskih znanosti,  koji rade na razvoju lijekova, od otkrića do postmarketinškog praćenja. DIA potiče otvorenu suradnju okupljajući predstavnike iz cijelog spektra prirodnih / biomedicinskih znanosti, potičući ključne multidisciplinarne rasprave u nekoliko smjerova, kao što su klinički razvoj, regulatorne strategije, farmakovigilancija i sigurnost lijekova, vrijednost i dostupnost lijekova, zdravstvene politike i još mnogo toga.

DIA je upravo objavila preliminarni program za DIA Europe 2022! Počnite planirati svoje iskustvo DIA Europe konferencije već danas te istražite 10 liderskih ključnih područja u zdravstvu, kao što su klinički razvoj, regulatorna strategija, farmakovigilancija i sigurnost, vrijednost i dostupnost, kao i zdravstvene politike.

 

 

 

Zašto biste trebali prisustvovati?

• Doživite najsuvremenije sadržaje u više od 100 sesija, koje obiluju razgovorima o suvremenim prioritetima zdravstvene skrbi i najnovijim napretcima u globalnoj suradnji, gdje pouzdanje u regulativu i harmonizaciju usmjeravaju procese donošenja odluka.

• Upoznajte brojne međunarodne ključne dionike, uključujući govornike iz regulatornih tijela (EMA, FDA, MEB, MHRA), Europske komisije, akademske zajednice, HTA-a tijela, organizacija pacijenata i još mnogo toga.

• Uživajte u različitim mogućnostima umrežavanja kako biste upoznali respektabilne kolege te uspostavili nove kontakte.

• Iskoristite prednosti hibridnog formata, koji Vam pruža fleksibilnost da prisustvujete konferenciji u Bruxellesu ili se pridružite iz cijelog svijeta virtualno bez putovanja

 

 

 

 

 

LINK:
https://www.diaglobal.org/Flagship/DIA-Europe-2022