d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Najavljujemo! HEALTH HUB MASTERCLASS (online): “PUBLIC AFFAIRS & ZDRAVSTVO – Kako konstruktivno zagovarati za suvremene zdravstvene politike?”

H

ealth Hub kao jedinstveni think tank za zdravstvo, nastavlja sa serijom edukativnih Masterclass programa prilagođenih potrebama dionika u zdravstvu, ovaj puta fokusirajući se na područje tzv. public affairs, koje je od iznimne važnosti za budućnost i kreiranje suvremenih zdravstvenih politika.

Odlična definicija Public Affairs Networking kaže da je Public Affairs (PA) pojam koji se koristi za opisivanje organizacijskih odnosa sa dionicima. PA stručnjaci temeljem svoje ekspertize surađuju s mnogobrojnim dionicima unutar ekosustava relevantnima za praćenje javnih politika, izgradnju i održavanje reputacije te osnaživanje konstruktivnog dijaloga. PA stručnjaci provode niz aktivnosti kako bi prenijeli misiju, viziju i organizacijsku politiku, istaknuli svoje poglede povezane s javnim politikama, uz argumentirani doprinos ekosustavu i kreatorima politika u adresiranju nedostataka i mogućih prilika prilikom donošenja strategija ili zakonodavnih aktivnosti

 

 

 

 

Pandemija COVID-19 ukazala je na nedostatke ali i prilike za zdravstvene sustave diljem svijeta, pa tako i unutar EU, demonstrirajući vrijednost zdravstva kao stupa održivosti gospodarstava. Pred zdravstvenim politikama su monumentalne promjene jer su postale prioritet europskih kreatora politika, stoga je važno osnažiti znanja i vještine stručnjaka koji se bave područjem Public Affairsa, kako bi na najbolji mogući način zagovarali zdravlje, inovativne zdravstvene tehnologije, pacijenta u središtu skrbi i potrebu za ulaganjem u zdravstvene sustave!

 

 

Kada?

16. svibnja 2023. godine

15-16h
Online Masterclass putem Cisco Webex platforme

 

 

Teme?

+ Osnove Public Affairs-a

+ Kako izgleda praćenje i savjetovanje na području javnih politika?

+ Koji su suvremeni trendovi u zagovaranju zdravlja?

+ Važnost kreiranja strateških kampanja i poznavanja javnih politika

Tips & Tricks za Public Affairs

Umijeće argumentiranja unutar zdravstvenog ekosustava

 

 

 

 

 

 

Predavač?

Ivan Žužul, predsjednik Hrvatskog društva lobista

Direktor ZBT Consulting

 

 

Ivan Žužul, magistar međunarodnog poslovanja i ekonomije, predsjednik je Hrvatskog društva lobista od kraja 2022. godine. Suosnivač je i direktor tvrtke ZBT Consulting za javne politike. Karijeru je počeo u Vlahović Group kao savjetnik za javne politike, a potom odlazi u Bruxelles gdje u organizaciji FIPRA International radi također kao savjetnik za javne poltike, posebice na odnosima s institucijama EU i vladama zemalja članica EU uz osmišljanje i izvršavanje kampanja za klijente u području digitalne ekonomije, zdravstva i energetike.

 

 

 

 

 

Prijave i dodatne informacije?

https://healthhub.webex.com/healthhub/j.php?MTID=me99c480a6fd9007ed3889ce203225b1f

 

info@healthhub.hr

 

 

K