d

The Point Newsletter

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error.

Follow Point

Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

9. Crikvenica International Health Tourism Conference – Domaći i svjetski stručnjaci o novim trendovima u zdravstvenom turizmu!

N

ajutjecajnija konferencija zdravstvenog turizma u regiji, CIHT konferencija, održat će se 4. i 5. studenoga 2021. godine po prvi puta u hibridnom izdanju, a već tradicionalno na engleskom jeziku. U cilju razmatranja najnovijih trendova u zdravstvenom turizmu i razmjeni znanja i iskustva, CIHT konferencija će okupiti svjetski priznate stručnjake s područja zdravstva, turizma, marketinga i obrazovanja.

CIHT kroz godine ugošćuje vrsne stručnjake iz cijeloga svijeta koji svojim znanjem i iskustvom doprinose daljnjem napretku i promicanju zdravlja i zdravstvenog turizma u regiji. I ovogodišnja, deveta po redu CIHT konferencija, nastavlja doprinositi primjeni aktualnih teorijskih znanja, spoznaja i trendova u praksi, naglašavati strateški značaj i važnost razvoja zdravstvenog turizma u Hrvatskoj uz efikasno povezivanje inozemnog i domaćeg tržišta.

 

 

 

 

Uz vrhunske predavače prioritet konferencije je što bolja kvaliteta sadržaja koji obiluje zanimljivim, edukativnim, inovativnim i aktualnim temama i radionicama. Ovogodišnjim programom konferencije obradit će se teme povezivanja američkog i hrvatskog tržišta zdravstvenog turizma te dovođenja internacionalnih pacijenata u Hrvatsku, a naglasak će biti stavljen i na benefite raznolikosti turističke ponude, kao i najnovije trendove u zdravstvenom turizmu. Sedamnaest predavača iz devet različitih zemalja dat će svoj obol navedenim temama, a samo neki od njih su: Mario Škugor endokrinolog iz najpoznatije američke  Klinike Cleveland, Steven Pavletic, onkolog i predsjednik Udruženja hrvatsko-američkih profesionalaca, Jan de Jong, su-osnivač Webpower Adria te Udruge digitalnih nomada Hrvatske, Vladimir Miholjević, direktor utrke CRO Race, Maria Princivalle, direktorica online platforme BookingsMed za rezervaciju liječenja te Jean-Guy de Gabriac, osnivač World Wellness Weekenda, međunarodno dvodnevnog događanja koje promovira zdrav život.

Sudionicima koji su u mogućnosti prisustvovati konferenciji na licu mjesta u Selcu, omogućen je i dodatan izrazito zanimljiv sadržaj. Organizirana je poslovna radionica pod nazivom „Razvoj destinacije u zdravstvenom turizmu“ koju će voditi gosp. Christian Fadi El-Khouri, suvlasnik najstarije njemačke facilitatorske agencije. Radionica će se održati prvoga dana konferencije, dok će u petak sudionici moći održati B2B sastanke sa sedam talijanskih agencija.

 

 

 

Deveto izdanje CIHT konferencije po prvi puta će se održati u hibridnom obliku što znači da će se program konferencije održavati na licu mjesta u hotelu Katarina u Selcu te istodobno emitirati putem virtualne platforme. Na ovaj će način svi zainteresirani imati priliku izabrati žele li se osobno doći u Selce ili bi radije sudjelovali virtualno. Program u hotelu Katarina biti će organiziran prema svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama.

Više o programu 9. CIHT konferencije možete pronaći na poveznici: https://ciht.com.hr/schedule-2021/, a više informacija o tome kako se prijaviti i  pratiti program na: https://ciht.com.hr/registration/.

CIHT konferencija rezultat je suradnje Turističke zajednice Grada Crikvenice i Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera kao organizatora, te Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Primorsko-goranske županije Thalassotherapje Crikvenica i Poliklinike Terme Selce kao suorganizatora.

Važnost konferencije CIHT ponovno su prepoznali mnogi. Ove godine generalni pokrovitelj 9. CIHT konferencije je Jadran-galenski laboratorij d.d., hrvatska farmaceutska tvrtka s globalnim uspjehom i priznanjem. Također, već dugi niz godina, Ministarstvo turizma i sporta podupire CIHT konferenciju, a njegova je podrška ostvarila veliki doprinos u organizaciji ovogodišnje hibridne konferencije. Tradicionalno, konferenciju podržavaju i: Ministarstvo zdravstva, Primorsko-goranska županija, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Kvarnera, Hrvatska gospodarska komora, Jadran d.d. Crikvenica i Grad Crikvenica.

Health Hub ponosni je partner ove hvalevrijedne Business-To-Business konferencije globalnog karaktera!